2013 Orakelkaarten + boek en kleedje
2013 Orakelkaarten + boek en kleedje
2013 Orakelkaarten + boek en kleedje
2013 Orakelkaarten + boek en kleedje
2013 Orakelkaarten + boek en kleedje
2013 Orakelkaarten + boek en kleedje
22.90
Levertijd: 1 werkdag

Hoewel het jaartal specifiek lijkt, biedt dit orakel tijdloze boodschappen voor begeleiding en zelfontplooiing.

Het 2013 Orakel, ontworpen door David Carson, is een uniek en visionair orakeldeck dat de mysteries en energieën van het jaar 2013 verkent. Dit deck kenmerkt zich door zijn eigentijdse en intrigerende kunstwerken, die symbolisch de spirituele en culturele verschuivingen weerspiegelen die kenmerkend waren voor dat jaar. De kaarten combineren abstracte en figuratieve elementen, waardoor een krachtig visueel narratief ontstaat.

Dit orakeldeck duikt in de thema’s van transformatie, vernieuwing en het ontwaken van bewustzijn die geassocieerd worden met het jaar 2013. De kaarten zijn doordrenkt met symbolen en beelden die refereren aan astrologische gebeurtenissen, culturele bewegingen en spirituele ontwikkelingen uit die periode. Ze bieden inzichten in persoonlijke en collectieve groei.

Het 2013 Orakel is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in spirituele ontwikkeling, astrologie en de significante veranderingen die plaatsvonden rond het jaar 2013. Het deck is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in orakelkaarten en biedt een unieke lens om terug te kijken en te reflecteren op de persoonlijke en wereldwijde gebeurtenissen van dat jaar.

Het 2013 Orakel, helpt u de antwoorden te vinden op uw directe vragen en nieuwe uitdagingen te onderzoeken. "De lessen zijn oud" aldus Carson, "maar van meer betekenis dan ooit".
Dit mooie boek met kaarten en spelkleedje geeft kracht. Bewaakt door vier geesten van jaquars, is de Heilige Cenote het raakvlak tussen Aarde en Hemel en bevat perfect het moment dat de Zon in een lijn staat met het Galactisch Centrum in 2012. Zo boven, zo beneden: leg de kaarten op het spelkleedje en vanuit de diepten zullen de antwoorden komen. Gebruik het kleedje om 2013 kaarten in te bewaren wanneer je ze niet gebruikt, de cenote zal ze kracht geven.


Productkenmerken

  • Set van visionair ontworpen orakelkaarten T
  • Thema’s gerelateerd aan het jaar 2013, waaronder transformatie en vernieuwing
  • Geschikt voor reflectie op persoonlijke en collectieve ervaringen
  • Inclusief een begeleidend boekje met uitleg en interpretaties
  • Vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid
  • Het 2013 Orakel door David Carson biedt een fascinerende gelegenheid om te reflecteren op een betekenisvol jaar en de impact ervan op persoonlijke en wereldwijde schaal, door de lens van spirituele en culturele inzichten.



Uitgeverij Koppenhol Uitgeverij
Taal Nederlands
Producttype Kaarten deck
Auteur David Carson
Inhoud boek 213 pagina's,  spelkleedje
  34 kaarten
ISBN 9789085080947
Gewicht 518 g
Afmetingen 206 × 146 × 40 mm
verzending pakket